lördag, november 10, 2007

Är det här en bättre bakgrund eller? Min gamla började kännas så grå och tråkig. 

5 kommentarer:

dentatuerademamman.com sa...

Hej där är du igen!Jag kollade lite i dina texter och det där med soffan var jäteroligt att läsa om, men mindre bra att vara med om antar jag. Får ni inte byta?
Jag läste om förlorade vänner också och det känner jag väl igen. Jag blev bortvald av min bästa vän i juni och det gjorde ont, som om det blivit slut med min kille. Det är jobbigare än vad jag trodde. Nu ska jag komma in här lite mer och kolla upp ditt liv i Sverige, ha en bra helg.

Miasworld sa...

Hejsan, välkommen tillbaka!

Jo.. det gör jädrans ont att bli lite bortvald på något sätt. Måste kännas än värre om det är allra bästa vännen kan jag tänka. Life works in mysterious ways...

Anonym sa...

Jag tycker att den nya färgen är mycket härligare än den gamla. Så här på hösten vill man ha lite lagom med färg. I morse kom jag på att det bara är typ 6 veckor kvar tills solen åter börjar vilja vara med oss, sakta med säkert. Vad lite som kan få en att vilja gå upp efter att man varit vaken typ 4 gånger för att söva en liten son som kl 02.07 fick för sig att vilja "ma ner" (läs: hoppa ner) Jag vill passa på att tacka den som uppfann spjälsängen!
/S

Miasworld sa...

Tyckte också det behövdes lite färg! På något sätt tycker jag att det är alldeles särskilt mörkt i år, jag vet inte... tur att det går långsamt åt ljusare, och dessutom kommer ju JULEN snart!!

Miasworld sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.