torsdag, april 05, 2007

Ett bra skäl att flytta till Sverige

Vi sover över hos vänner utanför Göteborg och ska ta bussen in till stan på morgonen. När vi kliver på bussen upptäcker vi att vi bara har en femhundra-sedel.

Självklart har buss-chaffisen inte växel.

"Äh, det spelar ingen roll. Åk ni med ändå".

Den repliken skulle ingen, jag upprepar INGEN, busschaufför säga i Tyskland. Men här gör han det.

Ett bra skäl att flytta hem.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Å välkommen till Sverige en sväng, jag hoppas att du får en bra påsk! Du kanske är lite bloggsjuk som jag? Jag sitter nämligen här med mina egna 3 barn ( de andra 4 är inackorderade hos andra) och sambon. Om ett ltet tag så ska vi till syrran och äta. Hon är en riktig bar & genomtänkt kock. Sen i morgon då händer det stora saker för mig. Och här kommer bloggsjukan in: Jag sitter här med min dator och funderar på vad jag ska skriva i Bloggen i kväll... vilka bilder jag ska lägga in i morgon osv. Jag trodde aldrig att jag skulle göra så här! jag som före bloggtiden bara var in på banken och Adlibris (bokhandel)

Anonym sa...

Biffen!!!! Jag var i Göteborg från skärtorsdag till påskdagen!!! Var du också där då!!??!!?? Jag o Robban bodde på hotell Eggers vid centralen, spelade en turnering.
Säg inte att vi var i samma stad utan att ses för då börjar jag gråta....

Anonym sa...

Men när är du hemma igen? jag har kollat in här varje dag nu och saknar det du brukar skriva. Jag kan historien om bussen utantill nu :)
ps. jag har gift mig på långfredan

Miasworld sa...

Biffen... ja, var faktiskt i stan pa skärtorsdagen... det kan ju bara inte bara SANT! Tusan ocksa....

Den tatuerade mamman - GRATTIS!!
Är egentligen hemma igen, men nu redan pa resa och sitter i avkrokarna i Serbien med dalig internettillgang..:) Men i kväll blir det update, lovar!!