onsdag, november 29, 2006

Egentligen är det ju inte så synd om mig....

Tjoho!! En jävlar anamma dag!! Jag har en "to do" lista som räcker halvt till himmelen. Men iPoden är på, planen är lagd. Här ska betas av!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Man måste ju fundera på hur det går en sån här dag när allt är lätta matcher. Är listan nollad nu?
Hur länge varar glidflykten efter uppgången

Pappsen

Miasworld sa...

nej, listan är aldrig nollad...:) hann inte riktigt med allt, men nästan ialla fall. Är lite stolt över mig själv...Glidflykten var väldigt kort, tog slut idag. Idag är en vanlig dag.

Anonym sa...

fast nu är det riktigt synd om MIG!
Usch... hade sådan förväntan, förhoppning, tro... ja kalla det vad du vill. Jag trodde lyckan log mot mig, men den bara hånskrattade.

Det där svåra att bestämma hade kunnat lösas på nolltid, tex om vart vi ska bo, hur vi ska bo och om jag ska betala en svindyr medlemsavgift i golfklubben här eller på något annat ställe.

Nu är vi tillbaka på ruta ett, lika svårt att besluta om man skall vänta ut lyckan eller försöka förändra världen själv.

Tänk om de bara sagt att du är exakt den vi vill ha, istället för "det stod mellan dig och en till och vi valde den andre..." FAAAN - min själ blev blöt av alla tårar inombords.

Miasworld sa...

M,

Ååhhhh.... tårar inombords mig också. Du om någon hade förtjänat det. Sådana som du förtjänar alltid lycka.

Låt aldrig, aldrig världen slå ner dig, det finns andra möjligheter. Och svaret på din fråga om lyckan från mig är: luta dig aldrig tillbaka och vänta, du kommer ångra dig! Men glöm aldrig att se vad du har just nu som också är lycka. Njut av det som är bra medan du förändrar det du inte tycker om.... eller nåt.

Anonym sa...

Tack