tisdag, oktober 06, 2009

Hur svårt det kan vara att få ett par dörrar

Så här. Man går till sån där byggaffär för att beställa skjutdörrar till garderober. Det är juli. Byggaffären måste kolla specialmått med leverantören. Tre veckor senare har ingenting hänt. Snubben i byggaffären hade råkat lägga vårt papper under ett annat papper i affären.

Sen beställer man när han hittar vårt papper på skrivbordet. Skjutdörrar är sådär billigt kan man säga. Mannen gör en extra koll på måtten, ringer till affären. Snubben lovar att beställa på måndag. Kanske ska det ta sisådär till början av september, semester och sånt.

Sen kommer september. Ingenting. Sen kommer typ oktober. Då börjar vi undra och ringer.
Då är vårt papper inte bara glömt under ett annat papper, utan helt borta. Det är ingen som verkar veta att vi har lämnat i ritningar och att det finns någonting överhuvudtaget. Hade vi inte fått ett ordernummer och nähä, det ska man ju ha. (Kanske borde också personalen själva veta hur man gör när man beställer hos just dem kan man ju tycka)

Ungefär där blir Mia en gravid ragata och upplyser personalen relativt tydligt att det kommer finnas andra prioriteter i våra liv om sisådär ett par månader och att vi inte är sugna på att renovera vårt och bäbisens sovrum då utan ungefär NU. Och att det är lite läge att fixa fram de där dörrarna relativt snabbt.

Sen hör de av sig, det hade visst inte blivit någon beställning. Oj då. Vänta upp till sex veckor är det som kan utlovas. Och lite rabatt. Det finns kompetent folk och så finns det tydligen den här byggaffären.

3 kommentarer:

Miss Baglady sa...

Byt bolag

Miasworld sa...

mm.. tänkte på det. Men då hade det tagit ännu längre tid. Dessutom börjar den där duschkabinen kännas ganska lockande. Börjar bli för tunna-formad för att uppskatta duschandet i badkaret som är alternativet nu...jag säljer min själ för en duschkabin. Sorligt :)

marina sa...

hihi vänta du bara en månad till då kommer du stånkandes försöka få över benet till badkarskanten ..om du har riktigt tur så hamnar en ischias nerv i kläm o då kan du inte lyfta ett ben alls..hmm hur kom eg. jag in i duschen...