måndag, oktober 12, 2009

Heeeelt normaaal tack!

"Ungefär två av hundra gravida i Sverige drabbas under senare delen av graviditeten av klåda. "

Just när det gäller graviditet är man inte direkt sugen på att vara lite speciell. Man vill helst vara heeeeelt normaaaaal.

Det kliar överallt, hela tiden. Nä just det, låren kliar faktiskt inte. Låren. I like. Allt annat känns som om jag har på mig en riktigt stickig tröja. 10 veckor kvar i väldigt stickig tröja.

4 kommentarer:

Peppe sa...

Stackarn. Om det är någon tröst så finns det ett slut på processen.

Miasworld sa...

Tack. Jag försöker se det som en mental träning på något sätt. Eller som ett sätt att lära sig bli riktigt bra på att klia sig i öronen.

K sa...

Testa allergitabletter. Det funkar för mig, fast min klåda minskade i och för sig under graviditeten (nu har det tagit fart igen). Men det skadar inte att prova. Det jobbiga är att de nyare receptfria tabletterna inte är testade på gravida, så man måste få något gammalt beprövat utskrivet.

Miasworld sa...

fick några piller av barnmorskan som skulle hjälpa (men få en att bli jättetrött...), får se om det funkar. Och ett ok från världens mest flexibla arbetsgivare att arbeta när andra sover och sova på vanlig arbetstid om det behövs. Samt massor av upp-peppningsmail från kollegor, inklusive erbjudanden att sympati-gå-upp 05.00 :)