söndag, september 07, 2008

Restips någon?

OK. om en vecka sitter vi på flyget västerut. Vi har två veckor ledigt, en hyrbil, en Lonely Planet, ett bröllop som ska närvaras vid samt två flygbiljetter till San Francisco.

Vad ska vi göra tycker ni? Någon som har varit där?

4 kommentarer:

Konsultpappan sa...

Om ni inte redan bokat rum:
http://www.hoteltriton.com/

Precis vid entren till china town, som också är värt en promenad eller två.

Sen är faktiskt den stadens klyschiga attraktioner rätt värda att göra: Åk spårvagnen, ta båten till Alcatraz, käka sea food vid vattenbrynet. Har ni hyrbil så kör över till andra sidan röda bron och fotografera från utsiktsplatsen så ni får med både staden och bron.

Och OM ni nu skall slagga på Triton så har de ett bra romance package som jag fick av misstag när jag var där som kursledare. Även som singel kunde jag uppskatta skumpa och chokladdoppade jordgubbar ;)

Miasworld sa...

Tackar! Nej, har inte bokat någonting direkt ännu (att BÅDE ha en bokad bil OCH en guidebok är fantastiskt nog för oss när det gäller att planera....)

Nästa gång jag är ute och reser med jobbet ska jag också beställa ett romance package (undrar om de har något liknande på Hotel Elat i Chisinau?)

My Adventures sa...

"Osha thai spice" pa geary ave (@leavenworth) ar ett maste.. suveran thai mat.
ett besok till alcatraz, golden gate bron, och twin peaks ar alltid att rekommendera. spendera en dag med att kora runt i sausalito/tiburon och kika pa husen, och ak en svang ut till fyrtornen vid bade Point Benita and Point Reyes. Ak ut till Ocean beach and bara njut av havet (men ta med jacka, for det ar kallt.. ) kor vilse runt runt i golden gate parken, och forsok hitta bison oxarna. at sa mycket mat ni bara kan - maten ar skitgod i SF.

clam chowder i en skal av sourdogh bread ar inte att missa. forsok boka bord pa 'the slanted door', nere vid Embarcadero - mycket recommenderat!!
(http://www.opentable.com/rest_profile.aspx?rid=7740&ref=10063)

ak en svang ut til berkeley, och ta en svang forbi det nyoppnade shopping centrat i Emeryville (kan inte missa det, ligger bredvid ikea)

hoppas ni har det sa underbart trevligt!!

Miasworld sa...

Åh tack så mycket!!