lördag, juli 19, 2008

Tragisk konsult

Det är lördag eftermiddag. Jag sitter i mysbyxor på hotellrummet och jobbar samtidigt som jag dricker rödvin ur mitt toaglas.

Jag tror jag har tagit ett steg ner på konsultstegen. Går det bara utför nu?

3 kommentarer:

Peppe sa...

Snarare tvärtom! Uppför. Rödvin ur hotelltoaglas är underskattat.

Konsultpappan sa...

Lita på mig - så länge du inte dricker ur toalettstolen är du safe.

Själv har jag tagit semester och tänker vara offline ohemult länge.

Voicemail och e-mail svarar bara att jag är tillbaka i mitten av augusti och att livet är gott.

Själv dricker jag bag in box-rosé och lattjar med lillkillen och lilltjejen på gräsmattan, och kramar min kärlek varje kväll i soffan.

Det känns lyckligt lottat att ta lite ledigt nu.

Och ha inte ångest över toalettrödvinet. Så länge du inte knackar på hos grannen i rummet intill och sluddrande ber om "permischon to borrow a TIIIIIINY little bottle from *hick* your minibar", så har du inte gått över gränsen.

;-)

Miasworld sa...

Tack! Nu vet jag att jag är på säkra sidan. Det är ju ialla fall riktigt bra moldaviskt vin och ingen tetrapak-variant, så lite klass och värdighet kanske det finns kvar där innerst inne.

K-dude: jag MÅSTE ha sommarsemester nästa år, det är helt klart. Vem åker frivilligt till dammiga Chisinau i juli? (ja just det, det skulle vara jag då....)Lovar högtidligt att den dag jag tömmer minibaren och ger mig på toalettstolen så ligger avskedsansökan på chefens bord dagen efter.

För övrigt saknar jag fortfarande din blogg! Men du verkar ha så extremt goda skäl att lägga ner den att jag inte kan bli riktigt besviken :)