måndag, augusti 03, 2009

Turister

Vi är på semester. Middag på Lilla Torg i Malmö, pissregn i Trelleborg, Ale Stenar och Ystad.

I morgon är det Österlen som gäller. Vi har inte riktigt förstått vad det egentligen är man gör på Österlen, men vi chansar på att man äter, kollar på hantverk och går på loppis. Och dricker äppelmust i Kivik.

Dessutom ska vi till fiket där man får äta hur många bullar man vill. Fatta. Det kan bli semesterns höjdpunkt.

6 kommentarer:

Andreas E sa...

Räkna inte med det. På Annorlunda får man bara torra kakor, inte det minsta klet eller glasyr så långt ögat når. Man tröttnar fort...

Miasworld sa...

Ja, så fantastiskt var det ju inte egentligen. Fast helt fantastiskt i jämförelse med semesterns absoluta lågvattenmärke: Kiviks musteri. Som en blanding av Bordershop i Puttgarten och Gekås i Ullared, fast på mindre yta och med mindre syre i lokalerna. Aldrig mer.

Mannen sa...

Dessutom gjorde vi misstaget att testa samtliga småkakor när vi istället kunde mumsat i oss en eller två bullar till. Bullarna var faktiskt helt OK. Men 60 spänn för vanligt ljummet bryggkaffe och några bullar och kakor är ingen bra deal tycker jag.

Det roligast var istället tyskarna som förvandlat sin cyckelbarnkärra till barnvagn som med lite problem krånglade sig ut på uteserveringen. Ännu större problem hade de senare när vi mötte dem, bärande på nämnda vagn, mitt ute bland stenbumlingarna på "stigen" utmed vattnet. Ingen bra idé att ta med vagnen där :)

Anonym sa...

Det verak som semestern tagit musten ur Er......

Papps

Ninde sa...

Ale stenar, så sevärt som det sägs?

Miasworld sa...

Ja, det var faktiskt coolt. Och fin utsikt. Värt ett stopp!